Yilmaz
|

Yilmaz krijgt tot zijn eigen verbazing de kans om te debuteren in duel met Ajax

Yilmaz had nooit gedacht dat hij tegenover Ajax zou staan, maar nu gaat de Turkse superster een wedstrijd spelen tegen de landskampioen. Toch zal hij niet kunnen deelnemen aan de openingsceremonie.

Wat zei Yilmaz hierover?

“Momenteel is de tijd er niet rijp voor”, vertelde Yilmaz begin vorige week aan verslaggevers in verband met de ontmoeting met Ajax. Volgens trainer Sjors Ultee was het al voorzien dat de aanvaller als bankspeler zou verschijnen.

Yilmaz
Yilmaz

Daarom is het nu de bedoeling dat het gaat plaatsvinden. Vooralsnog is het niet mogelijk om een ​​basis te vestigen. “Daar is de tijd nog niet rijp voor”, zegt Ultee tegen Voetbal International. “Het wordt in ieder geval een tempogevecht tegen Ajax, dat naar verwachting snel zal zijn.”

Burak

“Burak blijft zich elke dag verbeteren, maar hij heeft zijn volledige potentieel nog niet bereikt. Wat dat betreft vinden we het redelijk”, zei de coach van Fortuna. “Hij is echter welkom om zich bij het team aan te sluiten, anders had hij de selectie niet gemaakt. Het lijdt geen twijfel dat hij een bewezen doelpuntenmaker, een waardevolle aanwinst en een uitstekende doelpuntenmaker is.”

Laatste woorden

Wat betreft Fortuna zijn ze nog in onderhandeling met Cole Bassett, echter is er nog geen overeenstemming bereikt over een akkoord met Colorado Rapids en Feyenoord. “Het is duidelijk dat we nog niet terugkrabbelen”, legt Ultee uit. “Het is al geruime tijd onze bedoeling om Cole Bassett aan boord te halen, hoewel het proces behoorlijk tijdrovend is. Hopelijk hebben we hem snel binnen “als hij er eenmaal is”.

Volg hieronder meer laatste nieuws:

  1. Verrassing Onderweg: Cillessen Gaat Naar Huis, Naar Zijn Jeugdliefde
  2. PSV Meldt Slecht Nieuws: Madueke Heeft Zware Enkelblessure

 

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.