Wilfred Genee

Wilfred Genee introduceert zijn nieuwe voetbaltalkshow, zonder Derksen en Van der Gijp

Vanaf 15 augustus is er een voetbalgerelateerde talkshow op Talpa. We weten nog niet hoe het programma gaat heten, maar Wilfred Genee zal het hosten. Ook Wesley Sneijder, Wim Kieft en Andy van der Meyde zullen naar verwachting een cruciale rol spelen.

Hoofdpunten van het nieuwe programma

In tegenstelling tot de vorige versie van Voetbal Inside wordt het nieuwe programma geen replica. “Er is maar één manier om een ​​programma als Voetbal Inside te maken, en dat is via René en Johan (Von der Gijp en Derksen, etc.). Niemand kan ze vervangen. Je relatie heeft die chemie niet meer.

Wilfred Genee
Wilfred Genee

Over voetbal gesproken zal het onderwerp van de show zijn, maar er komt geen Studio Voetbal. Er zal een combinatie van alles zijn, aldus Genee”, vertelt hij in de camera van De Telegraaf.

Verder

Kieft, Sneijder en Van der Meyde zijn niet de keuzes van Genee. “Iemand vroeg me of ik de show met Wesley en Andy wilde doen. Het plan leek redelijk. Het is geen geheim dat Wesley een slimme man is die goed spreekt, en Andy heeft veel ervaring op televisie, evenals een interviewer. Op haar stoel.’

Conclusie

Het wordt uitgezonden op maandag en vrijdag net voor Today Inside. Hierdoor zal Genee samen met Johan Derksen en René van der Gijp in de volgende programmering verschijnen.

Hieronder kunt u ook graag meer nieuws lezen:

  1. Feyenoord Kreeg In Conference League
  2. Bizar: Trainer Weggejaagd Op Persconferentie Door Ultras

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.