Wout Weghorst

Weghorst is getuige van een vreemd moment in Turkije: een Besiktas-speler wordt geschopt door een veldstormer

Er was een vreemd moment in de nasleep van de Süper Lig-wedstrijd tussen Ankaragücü en Besiktas. Een niet-geïdentificeerde veldstormer baande zich een weg naar het veld en trof Cenk Tosun met vechtsportschoppen. Evenals Salih Uçan worden beide geraakt, maar beide lijken ongedeerd.

Wout Weghorst
Wout Weghorst

Realistisch, maar interessant

Het duurde niet lang voordat de veldstormer Besiktas-spelers daar verzamelde. Er werd zelfs een rode kaart gegeven aan Josef de Souza, die de dader voor een buitensporig bedrag uitdaagde.

Wout Weghorst droeg ook bij

Bij de volgende storing speelde ook Weghorst een rol. “Toen de wedstrijd eindigde, zorgde ik voor de veiligheid van mijn teamgenoten. Het is een gegeven dat ik dat doe. Het was mijn verantwoordelijkheid om ze te beschermen. Josef kreeg een rode kaart in de hoop dat hij niet gestraft zou worden. hem om zijn vrienden te beschermen”, zei hij tegen “beIN Sports

Woede onder fans

Een diepe frustratie vulde de harten van Ankaragücü-fans. Zodra de wedstrijd begon, begonnen er voorwerpen te worden gegooid nadat Besiktas een strafschop had gekregen. De ploeg van Weghorst behaalde een 2-3 overwinning.

Lees hieronder meer interessante verhalen: 

  1. FC Barcelona Houdt Thuis In Miami: Een Toevalstreffer Van Memphis
  2. Gouden Televizier-Ring Verandert In Gehakt Van Derksen

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.