Jasper Cillessen
|

Verrassing onderweg: Cillessen gaat naar huis, naar zijn jeugdliefde.NEC

Jasper Cillessen maakt mogelijk een memorabele comeback in Nederland. De mogelijkheid bestaat dat NEC de doelman binnenkort overneemt van Valencia CF.

Geruchten verspreiden zich

Er doen woensdag geruchten de ronde over de nieuwe club van Cillessen: buitenlandse media melden, enigszins onverwachts, dat hij naar NEC verhuist. Terugkeren naar Nederland is een prioriteit voor hem, aangezien hij zes jaar in Spanje is geweest – drie jaar bij FC Barcelona en drie jaar bij Valencia – en Nijmegen is verheugd hem terug te verwelkomen.

Jasper Cillessen
Jasper Cillessen

Over NEC

Bij NEC beweren ze er niets van af te weten. Als gevolg van ‘meerdere indicaties’ denkt Omroep Gelderland dat Cillessen kan terugkeren. Het is nog maar een paar dagen geleden dat de NEC tastbare vorm kreeg.

Het verbaast niemand dat Cillessen op zoek is naar een nieuwe club om zich bij aan te sluiten. Giorgi Mamardashvili, een verrassend stabiele speler, die lange tijd geplaagd werd door blessures, nam vorig seizoen zijn plaats in en zet Valencia financieel zwaar terug. 2023 is de einddatum van zijn contract.

Conclusie

Oorspronkelijk afkomstig uit Groesbeek, volgde Cillessen vele jaren de jeugdopleiding van NEC voordat hij in 2011 zijn weg naar Ajax maakte en zich in 2011 vestigde als een belangrijke speler van Ajax, de startende keeper van Ajax en lid van de Oranje International.

Door zijn overstap naar NEC heeft hij het imago van onder Louis van Gaal meer in het middelpunt van de belangstelling kunnen staan. Nog iets meer dan drie maanden tot het WK begint.

Lees hieronder meer nuttig nieuws over voetbal:

  1. AZ Meldt Midtsjö-Nieuws: Transfer Noor Is Goedgekeurd
  2. PSV Meldt Slecht Nieuws: Madueke Heeft Zware Enkelblessure

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.