Nathan Ake

Van Gaal heeft heel duidelijk gemaakt wat hij van mij wil zien; hij is erg nadrukkelijk in zijn werk met mij”

Tegenwoordig is Louis Van Gaal een heel druk feest in de wereld op dit moment met de voortgang van de Nathan Ake, zei de Manchester City Defender. Nathan Ake is al bij Van Gaal geweest en hij weet wat hij van hem wil en waarom.

Ake’s naam in de Oranje

We weten allemaal dat Ake lange tijd deel uitmaakte van de sinaasappel en hij presteerde goed genoeg om het te verdienen om daar in het team te zitten. Bovendien is de Van Gaal Ake volgens het nieuwe systeem gedwongen om het werk in het verdedigingsgebied van de wedstrijd te doen. Tegen de Nos vertelt de Ake-verdediger dat ik in mijn vroege leven heb lesgegeven en nooit iets heb opgegeven en goed heb gepresteerd, ongeacht de omstandigheden daar.” Dit is nu het probleem.”

Wat zegt hij over Van Gaal?

Hij zei dat hoe kan Vaal Gaal met mij werken, ik weet het niet, maar zijn humeur is altijd nadrukkelijk en Ake vervolgt dat Van Gaal me zuivert en veel praat over wat hij eigenlijk wilde in het seizoen van mij om veel beter te presteren. Daarom denk ik dat ik meer speel en hard werk.

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.