Titelverdediger Feyenoord winkelt bij buurman Excelsior
|

Titelverdediger Feyenoord winkelt bij buurman Excelsior

Tweede aanwinst van Feyenoord

Feyenoord heeft na Danilo zijn tweede aanwinst van volgend seizoen toegevoegd. Wieffer heeft het goed gedaan met Excelsior en is onlangs verhuisd van de Ph.D. programma.

Titelverdediger Feyenoord winkelt bij buurman Excelsior
  Titelverdediger Feyenoord

De geschiedenis van Wieffer

Wieffer zat als kind van Borne bij FC Twente en werd daardoor in 2020 overgeplaatst naar Kralingen. Als middenvelder speelde hij een belangrijke rol in de promotie, die werd gewonnen door een boeiend duel tegen ADO Den Haag. Hij werd nog een jaar getekend, waarna Feyenoord hem overnam.

Het nieuwe contract van Wieffer

De Stadionclub heeft het contract van Wieffer getekend tot medio 2026. Naast de tekst geeft technisch directeur Frank Arnesen een toelichting. “We hebben Mats in de gaten gehouden, een jonge maar zeer getalenteerde middenvelder”, zegt de Deense kopman.

“Het afgelopen seizoen heeft hij, samen met de ondersteunende spelers van Excelsior, laten zien dat hij een goede match is voor de Keuken Kampioen Divisie.

Tijdens zijn tijd bij ons heeft hij de kans en de ruimte om te blijven groeien als speler en vaardigheden te laten zien op dit niveau. Dit is zeker iets waar we vertrouwen in hebben.”

Wieffers gedachte

Door de transfer van Wieffer is hij dolgelukkig. “Het gevoel dat ik klaar was om vooruit te gaan was sterk en het is extra fijn dat een grote club als Feyenoord kan inschakelen en ervoor kan zorgen dat je goed ondersteund wordt.

Ik had dan geen tijd om me af te vragen of ik mee wilde doen.” Feyenoord of niet. Sinds ik hier ben, ga ik er alles aan doen om te bewijzen dat ik een legitiem lid van deze club ben.”

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.