Terugroepactie Van Gaal voor volslagen onzin

Terugroepactie Van Gaal voor volslagen onzin: ‘Je moet boos op hem zijn’

Marciano Vink verzet zich tegen de opmerkingen van Louis van Gaal, vooral na een aanval op Jurriën Timber na de interland tegen Polen. De bondscoach verweet de verdediger dat hij te veel liep met de bal aan zijn voeten, maar dat was volgens Vink niet zijn schuld.

ESPN-analist aan het woord

ESPN’s analist beschrijft hoe Polen erin slaagde Frenkie de Jong te beveiligen, die degene moet zijn die de bal moet ontvangen tijdens spelhervattingen. Andere spelers moesten opstaan ​​omdat De Jong constant gedekt werd. “Timber heeft bij Ajax bewezen dat hij ook op die positie heel goed in staat is om in het midden te spelen”, zegt Vink in Voetbal Talk op ESPN.

Wat Vink hierover zei?

Wat Vink ziet, is dat de middenvelders niet de juiste lossing kregen. “Je moet er boos van worden”, klaagt Vink tegen Van Gaal. “Niet over Timber, dat zegt hij (Van Gaal, red.) later: hij is moe…” Vink heeft een boodschap voor de bondscoach van Oranje. “Neem hem mee op vakantie.”. Zeg daarna: Het lijkt alsof je moe bent.

Zijn laatste woorden

Ga met ons mee en laat ons weten wat je graag zou willen doen. De wind kwam nu van voren omdat hij vreesde dat hij te lang met de bal had gelopen. Het leek me dwaas. Als een van je belangrijkste bouwers wordt verslagen, zullen andere bouwers in opstand komen.”

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.