Savinho
|

Savinho is klaar met zijn medische keuring en wordt vrijdag gepresenteerd door PSV.

Het lijkt erop dat PSV bijna klaar is met de overstap van Savinho. Bij de Braziliaan is een succesvol medisch onderzoek gedaan en hoogstwaarschijnlijk wordt de speler aanstaande vrijdag onthuld voor de Eindhovense club.

Savinho
                   Savinho

Wie heeft dit gemeld?

Dat heeft het Eindhovens Dagblad blijkbaar gemeld. Volgens een rapport van woensdag schreef transferexpert Fabrizio Romano dat hij de speler vrijdag zou presenteren en het lijkt erop dat hij gelijk heeft. De afgelopen jaren is PSV bezig geweest om de speler, nu onderdeel van City Football Group en getekend door Troyes, naar Nederland te halen. De overstap werd op 8 juli al bevestigd door PSV-directeur John de Jong.

Savinho

In 34 wedstrijden speelde Savinho thuis voor Atlético Mineiro en maakte een positieve indruk. Het is mogelijk dat Savinho voor Jong PSV speelt in de Keuken Kampioen Divisie, maar Savinho zal waarschijnlijk toetreden tot de hoofdmacht van de Eindhovense club. De jongeling maakt naar verwachting op 30 juli zijn debuut, een wedstrijd van Ajax op de Johan Cruijff Schaal.

Ander nuttig transfernieuws:

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.