Antony, Kudus en Lvarez

Relaties Ajax gespannen, selectie ongelukkig met Antony, Kudus en Lvarez

De relaties van nogal wat mensen zijn deze week zwaar beschadigd bij Ajax door de chaos die tijdens de transferperiode is uitgebroken. Dat blijkt uit een analyse in Het Parool. Het is duidelijk dat de spelersvakbond ongelukkig is geweest met Antony, Mohammed Kudus en Edson Álvarez, en ook de raad van commissarissen en het management hebben moeite met samenwerken.

Antony, Kudus en Lvarez
Antony, Kudus en Lvarez

Antony, Kudus en Álvarez weigerden te trainen met Ajax

Antony, Kudus en Álvarez stopten in augustus met trainen bij Ajax, met de bedoeling een transfer af te dwingen. Als gevolg hiervan bleef alleen de eerste staan. Binnen de spelersgroep, maar ook onder de bestuursleden, worden Antony, Kudus en Arraez weinig begrepen.

De spelers van Ajax lachten samen

Er werd wat gelachen onder de Ajax’-spelers over de ongebruikelijke omstandigheid, waardoor er spanningen tussen de spelers ontstonden. Welk perspectief je ook inneemt, het blijft waar: als je alleen traint, of zelfstandig traint in de sportschool, is er geen teamsportwet voor jou van toepassing ‘, meldt Het Parool.

Raad van Toezicht

De afgelopen dagen is er ook veel gesproken en geschreven over de verantwoordelijkheden van de Raad van Commissarissen. Volgens Het Parool wordt het waarschijnlijk weer normaal als Danny Blind weer aan de slag gaat in de raad van commissarissen. Hij is vrijwillig teruggetreden uit zijn functie in de werkgroep, om een ​​nieuwe functie bij Orange op te nemen als Assistent.

Lees hieronder meer Ajax-nieuws:

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.