Steven Bergwijn
|

Reactie van Bergwijn aan Ajax: “Ik heb al die dingen gelezen, maar nog steeds niets gehoord.”

Het meeste gezichtspunt wordt geopend door Steven Bergwijn omdat hij helemaal in de ogen van België-Nederland was. En nog één ding vlak na het slot van de wedstrijd, maar de interesse van Ajax was al volledig in beeld. Verder is de aanvaller Tottenham Hotspur niet meer geïnteresseerd in de partij en zoekt hij zich achter de rug om mee te praten.

Het complot van Ajax

Nog iets heel interessants dat we met onze fans willen delen, is dat Ajax de afgelopen twee keer al geprobeerd heeft om Bergwjin binnen te halen. Volgens De Telegraaf hebben de Noord-Londenaren hun nieuwe aanbod al in behandeling genomen.

Wat zei Bergwijn hierover?

Ik heb ook al deze complotten gelezen, maar in werkelijkheid heb ik er nog niets over gehoord. Dat zei hij in het NOS-gesprek. Verder maakte hij duidelijk dat ik altijd bij het Nederlands Elftal ben en dat ik al mijn capaciteiten en talenten hier moet concentreren in plaats van me ergens anders te concentreren en de dingen naar de toekomst moet laten en de resultaten moet zien.

Hoeveel wedstrijden van Bergwijn zijn er nog?

Er staan ​​de Bergwijn 3 interlands te wachten en deze wedstrijden zullen de komende dagen door hem gespeeld worden. Maar transferwedstrijden staan ​​al op het spel, dus het zal steeds interessanter worden hoe hij al deze dingen gaat regelen.

Hij concentreerde zich volledig op het Nederlands Elftal en wanneer hem werd gevraagd dat hij naar Ajax zou gaan, negeerde hij deze vraag en gaf hij geen positief of negatief antwoord. Maar hij zei dat ik daarheen zal gaan waar mijn toekomst stabiel en zeker zal zijn.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.