PSV wil defensieve capaciteiten verbeteren en doet huurtransferverzoek bij Everton
|

‘PSV wil defensieve capaciteiten verbeteren en doet huurtransferverzoek bij Everton’

PSV overweegt een mogelijke linker centrale verdediger. Er wordt gezegd dat de 20-jarige Jarrad Branthwaite een prioriteit is voor John de Jong (technisch directeur). Een contract dekt het linkerbeen met Everton, waar hij geld van kan lenen.

PSV wil defensieve capaciteiten verbeteren en doet huurtransferverzoek bij Everton
    PSV wil defensieve capaciteiten 

PSV aanstaande beslissing

Volgende week beslist PSV welke verdediger wordt ingehuurd, zo stelt het Eindhovens Dagblad. Als onderdeel van de Branthwaite-deal is Branthwaite in de club gehaald door Marcel Brands, voorheen werkzaam bij The Toffees van 2018 tot 2022. . Hij speelde eerder voor Blackburn Rovers 2021 en maakte vorig seizoen deel uit van het Premier League-team van Everton.

“In hoeverre hij daadwerkelijk een versterking voor PSV zal zijn, moet nog worden bepaald”, zo blijkt. Op het trainingskamp van Everton is Branthwaite niet bij de club en had een huurtransfer toegestaan. Zijn contract bij Liverpool loopt medio 2025 af, maar hij heeft een optie tot verlenging.

Wat wil PSV?

Om de verdediging te verbeteren, wil PSV snel een linkerverdediger aantrekken, aangezien André Ramalho nog herstellende is en Olivier Boscagli langdurig afwezig is. De meest logische optie is dan ook alleen de huuroptie. Boscagli is een van de belangrijkste spelers in Eindhoven, maar hij keert pas in het seizoen 2023 terug.

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.