Noni Madueke

PSV meldt slecht nieuws: Madueke heeft zware enkelblessure

Ondanks zijn hoger beroep zal PSV voorlopig geen beroep kunnen doen op Noni Madueke, zo maakte PSV vrijdagavond bekend. De Engelse speler heeft een zware enkelblessure opgelopen en staat weer een tijdje aan de kant.

Noni Madueke
Noni Madueke

Madueke

Vanaf nu zal Madueke afwezig zijn bij de ploeg, wellicht voor de rest van de eerste seizoenshelft, meldt PSV. Dit is rond half november, rond de tijd van het WK in Qatar. Door het verlies van Madueke heeft PSV opnieuw een klap gekregen, met name voor hem persoonlijk. Er is altijd een blessure waar Madueke mee te maken krijgt en hij is nooit lang gezond gebleven.

Wat heeft PSV nu nodig?

Om in de voorhoede te blijven, moet PSV de komende maanden een aantal verbeteringen doorvoeren. Madueke is niet de enige die ontbreekt, ook Yorbe Vertessen zal tegen Ajax en AS Monaco niet inzetbaar zijn. In de nasleep van blindedarmontsteking verbetert de Belgische toestand. Ook een hamstringblessure verhinderde Carlos Vinicius om terug te keren in het veld.

Laatste woorden

In het geval van PSV begint de competitie zaterdag met een wedstrijd tegen Ajax. Vanaf aanstaande dinsdag wordt de competitie gespeeld tegen Monaco, en daarna speelt FC Emmen. Later die week treft het Monaco opnieuw.

Hieronder vindt u ook ander laatste nieuws:

  1. Wilfred Genee Introduceert Zijn Nieuwe Voetbaltalkshow
  2. Feyenoord Kreeg In Conference League-Finale 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.