“PSG reageert onmiddellijk op de associatie van Barcelona met Messi.”

FC Barcelona heeft direct gereageerd op de interesse van Paris Saint-Germain in Lionel Messi. Aan de Argentijn hebben de Parijzenaars hem een ​​contract aangeboden.

Lionel Messi

De terugkeer van Messi naar Camp Nou baart PSG zorgen

De terugkeer van Messi naar Barcelona zal naar verwachting worden voorkomen door PSG. Volgens Edouard Romeu, vice-president van Barcelona, ​​is het “mogelijk om de speler voor het hele seizoen terug te halen”. Voetballers zouden zelf verantwoordelijk zijn voor het nemen van deze beslissing.

Parijs heeft de opmerkingen van Romeu ook gehoord, aldus Cadena SER. Naar verluidt zal Messi ongeveer 30 miljoen euro per jaar ontvangen als onderdeel van een verlenging van zijn contract dat aan het einde van de volgende zomer afloopt, met een optie tot verlenging met een jaar.

De toekomst van Messi is naar verluidt in het achterhoofd van Nasser Al-Khelafi

De voorzitter van PSG, Nasser Al-Khelafi, denkt na over de toekomst van Messi. Naast het behoud van hun imago, beschouwt de Qatari het behouden van de Argentijn als een middel om de rivaliteit te vergroten, gezien zijn geschiedenis van conflicten met Barcelona. In de Spaanse media is gemeld dat Messi aan het einde van dit seizoen mogelijk naar de VS verhuist, maar de verhuizing is nog niet definitief.

Lees meer Transfernieuws:

  1. ‘Pochettino Mist Terugkeer Naar Frankrijk’
  2. Lang Verlaat Club Brugge Niet: ‘Hij Had Genoeg Aanbiedingen

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *