Privacybeleid

Privacybeleid voor voetbalprimeur

Bij voetbalprimeur, bereikbaar via https://voetbalprimeur.net/, is één van onze belangrijkste prioriteiten de privacy van onze bezoekers. Dit Privacybeleid document bevat soorten informatie die wordt verzameld en geregistreerd door voetbalprimeur en hoe we deze gebruiken.

Als u aanvullende vragen heeft of meer informatie wenst over ons Privacybeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dit Privacybeleid is alleen van toepassing op onze online activiteiten en geldt voor bezoekers van onze website met betrekking tot de informatie die zij delen en/of verzamelen in voetbalprimeur. Dit beleid is niet van toepassing op informatie die offline of via andere kanalen dan deze website wordt verzameld. Onze Privacy Policy is opgesteld met behulp van de Free Privacy Policy Generator.

Toestemming

Door onze website te gebruiken stemt u in met ons Privacybeleid en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Informatie die we verzamelen

De persoonlijke informatie die u wordt gevraagd te verstrekken, en de redenen waarom u wordt gevraagd deze te verstrekken, worden u duidelijk gemaakt op het moment dat wij u vragen uw persoonlijke informatie te verstrekken.

Als u rechtstreeks contact met ons opneemt, kunnen wij aanvullende informatie over u ontvangen, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, de inhoud van het bericht en/of de bijlagen die u ons stuurt, en alle andere informatie die u verkiest te verstrekken.

Wanneer u zich registreert voor een Account, kunnen wij u vragen om uw contactgegevens, waaronder zaken als naam, bedrijfsnaam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Hoe wij uw informatie gebruiken

We gebruiken de informatie die we verzamelen op verschillende manieren, waaronder om:

  1. Onze website aan te bieden, te beheren en te onderhouden
  2. Het verbeteren, personaliseren en uitbreiden van onze website
  3. Begrijpen en analyseren hoe u onze website gebruikt
  4. Nieuwe producten, diensten, functies en functionaliteiten te ontwikkelen
  5. Met u te communiceren, rechtstreeks of via een van onze partners, inclusief voor klantenservice, om u te
  6. voorzien van updates en andere informatie met betrekking tot de website, en voor marketing- en promotiedoeleinden.
  7. U e-mails te sturen
  8. Fraude op te sporen en te voorkomen

Logbestanden

voetbalprimeur maakt standaard gebruik van logbestanden. Deze bestanden registreren bezoekers wanneer zij websites bezoeken. Alle hostingbedrijven doen dit en een onderdeel van de analytics van hostingdiensten. De informatie die door logbestanden wordt verzameld omvat internet protocol (IP) adressen, browser type, Internet Service Provider (ISP), datum en tijd stempel, verwijzende/exit pagina’s, en eventueel het aantal kliks. Deze zijn niet gekoppeld aan informatie die persoonlijk identificeerbaar is. Het doel van de informatie is het analyseren van trends, het beheren van de site, het volgen van de bewegingen van gebruikers op de website en het verzamelen van demografische informatie.

Cookies en webbakens

Zoals elke andere website gebruikt voetbalprimeur ‘cookies’. Deze cookies worden gebruikt om informatie op te slaan, waaronder bezoekersvoorkeuren en de pagina’s op de website die de bezoeker heeft bezocht. De informatie wordt gebruikt om de gebruikerservaring te optimaliseren door de inhoud van onze webpagina’s aan te passen op basis van het browsertype van de bezoekers en/of andere informatie.

Logbestanden

voetbalprimeur maakt standaard gebruik van logbestanden. Deze bestanden registreren bezoekers wanneer zij websites bezoeken. Alle hostingbedrijven doen dit en een onderdeel van de analytics van hostingdiensten. De informatie die door logbestanden wordt verzameld omvat internet protocol (IP) adressen, browser type, Internet Service Provider (ISP), datum en tijd stempel, verwijzende/exit pagina’s, en eventueel het aantal kliks. Deze zijn niet gekoppeld aan informatie die persoonlijk identificeerbaar is. Het doel van de informatie is het analyseren van trends, het beheren van de site, het volgen van de bewegingen van gebruikers op de website en het verzamelen van demografische informatie.

Cookies en webbakens

Zoals elke andere website gebruikt voetbalprimeur ‘cookies’. Deze cookies worden gebruikt om informatie op te slaan, waaronder bezoekersvoorkeuren en de pagina’s op de website die de bezoeker heeft bezocht. De informatie wordt gebruikt om de gebruikerservaring te optimaliseren door de inhoud van onze webpagina’s aan te passen op basis van het browsertype van de bezoekers en/of andere informatie.

Privacybeleid van derden

voetbalprimeur’s Privacybeleid is niet van toepassing op andere adverteerders of websites. Daarom adviseren wij u om de respectievelijke Privacy Beleid van deze derde partij advertentie servers te raadplegen voor meer gedetailleerde informatie. Het kan hun praktijken en instructies over hoe de opt-out van bepaalde opties.

U kunt ervoor kiezen om cookies uit te schakelen via uw individuele browseropties. Voor meer gedetailleerde informatie over cookiebeheer met specifieke webbrowsers kunt u terecht op de respectieve websites van de browsers.

CCPA-privacyrechten (Verkoop mijn persoonlijke informatie niet)

Volgens de CCPA hebben Californische consumenten, naast andere rechten, het recht om:

Te verzoeken dat een bedrijf dat persoonlijke gegevens van een consument verzamelt, de categorieën en specifieke stukken persoonlijke gegevens bekendmaakt die een bedrijf over consumenten heeft verzameld.

Te vragen dat een bedrijf alle persoonlijke gegevens die het over de consument heeft verzameld, verwijdert.

Een bedrijf dat de persoonsgegevens van een consument verkoopt, verzoeken de persoonsgegevens van de consument niet te verkopen.

Als u een verzoek indient, hebben we een maand de tijd om u te antwoorden. Als u een van deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op.

GDPR-rechten inzake gegevensbescherming

Wij willen ervoor zorgen dat u volledig op de hoogte bent van al uw rechten op het gebied van gegevensbescherming. Iedere gebruiker heeft recht op het volgende:

Het recht op toegang – U heeft het recht om kopieën van uw persoonsgegevens op te vragen. Wij kunnen u voor deze dienst een kleine vergoeding in rekening brengen.

Het recht op rectificatie – U heeft het recht om te verzoeken dat wij informatie corrigeren waarvan u denkt dat deze onjuist is. U hebt ook het recht om ons te verzoeken de informatie aan te vullen die volgens u onvolledig is.

Het recht op wissen – U hebt het recht om ons te verzoeken uw persoonsgegevens onder bepaalde voorwaarden te wissen.

Het recht op beperking van de verwerking – U hebt het recht om ons te verzoeken de verwerking van uw persoonsgegevens onder bepaalde voorwaarden te beperken.

Het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking – U hebt het recht om onder bepaalde voorwaarden bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens.

Het recht op gegevensoverdracht – U hebt het recht om ons te verzoeken de gegevens die wij hebben verzameld over te dragen aan een andere organisatie, of rechtstreeks aan u, onder bepaalde voorwaarden.

Als u een verzoek indient, hebben wij een maand de tijd om u te antwoorden. Als u een van deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op.

Informatie voor kinderen

Een ander deel van onze prioriteit is het toevoegen van bescherming voor kinderen tijdens het gebruik van het internet. Wij moedigen ouders en voogden aan om hun online activiteiten te observeren, eraan deel te nemen en/of te controleren en te begeleiden.

voetbalprimeur verzamelt niet bewust enige Persoonlijke Identificeerbare Informatie van kinderen onder de leeftijd van 13. Als u denkt dat uw kind dit soort informatie op onze website heeft verstrekt, raden wij u sterk aan om onmiddellijk contact met ons op te nemen en wij zullen ons best doen om dergelijke informatie onmiddellijk uit onze administratie te verwijderen.