Mauricio Pochettino, Afbeelding tegoed: Getty

‘Pochettino mist terugkeer naar Frankrijk’

Er is geen teken dat Mauricio Pochettino deelneemt aan OGC Nice. In het verleden had de Argentijn een contract aangeboden gekregen van een Franse club, dat hij afsloeg.

Er is geen club beschikbaar voor Pochettino

Als gevolg van de verwijdering van Mauricio Pochettino uit Paris Saint-Germain is hij momenteel werkloos en bestaat volgens Fabrizio Romano de mogelijkheid om terug te keren naar de Ligue 1.

Mauricio Pochettino, Afbeelding tegoed: Getty
Mauricio Pochettino, Afbeelding tegoed: Getty

Eerder weigerde de voorzitter van OGC Nice te erkennen dat de club contact gehad met de Argentijnse coach, maar het lijkt erop dat er een deal is onderhandeld door transferexpert Romano. Tot nu toe is alleen bevestigd dat Pochettino het aanbod van Nice niet zal aannemen en zal wachten op alternatieve aanbiedingen.

OGC Nic wordt momenteel gecoacht door Lucien Favre

De huidige coach van OGC Nice is Lucien Favre. Vanaf deze zomer was hij alleen aangesteld als hoofdcoach en de clubfunctionarissen zouden binnenkort op zoek gaan naar een vervanger.

In de eerste paar weken van de competitie heeft Nice het niet goed gedaan met Favre aan het roer. De club van bijvoorbeeld Pablo Rosario staat op plek dertien, met in diezelfde periode acht punten. Bovendien levert Kasper Schmeichel veel problemen op voor het team (als nieuwe keeper).

Meer weten Transfernieuws:

  1. Lang Verlaat Club Brugge Niet: ‘Hij Had Genoeg Aanbiedingen Om Uit Te Kiezen’
  2. Excelsior Ziet Kans En Overweegt Te Verhuren Aan Feyenoord

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *