Louis van Gaal

‘Oranje heeft grote kans op wereldtitel’

Inhoud

Verklaring van Louis van Gaal

De Nederlandse bondscoach Louis van Gaal zegt dat zijn ploeg ‘grote kans’ heeft om het WK in Qatar te winnen. Daarnaast erkent de geboren Amsterdammer dat hij een sterkere selectie heeft dan hij had op het toernooi in 2014, maar weet dat er geen garanties zijn.

Louis van Gaal
                                                         Louis van Gaal

Zijn gesprek sprak

Tijdens een gesprek bij Op1 vertelt Van Gaal over de mogelijkheid dat het Nederlands elftal de wereldtitel wint. “Met dit team wil ik de beste ter wereld worden. Ik heb er vertrouwen in”, voegt hij eraan toe.

Van Gaal denkt dat het niveau van de Oranje-selectie geen belemmering zal zijn om het WK te winnen, meent Van Gaal. “Ik denk dat we nu veel meer kwaliteit hebben dan in 2014. Dat betekent niet dat we op weg zijn om het wereldkampioenschap te winnen. Het betekent zeker dat we een goede kans maken.”

Zijn laatste woorden

Over iets meer dan een half jaar begint het Nederlands Elftal aan de zoektocht naar de wereldtitel. De Rode Duivels zitten ook in Groep A, samen met Qatar, Senegal en Ecuador, en Oranje speelt ook hun eerste wedstrijd: op 11 november staan ​​de Rode Duivels om 11:00 uur Nederlandse tijd tegen Senegal.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.