Nicolai Jörgensen
|

Nicolai Jörgensen gekoppeld aan Vitesse: ‘Ik blijf gemotiveerd’

In verband met Nicolai Jörgensen is Vitesse naar hem op zoek, zo meldt de Deense krant Bold. De 31-jarige aanvaller zat de afgelopen maanden zonder club sinds zijn vertrek bij FC Kopenhagen.

Nicolai Jörgensen
Nicolai Jörgensen

Weigert elke transfer met het Arnhemse team?

Voor zover ik weet heeft Jörgensen de Arnhemmers niet voortijdig afgewezen. “Er is veel gepraat over Vitesse, maar ik vind het belangrijk dat het de beste zet is”, legde de oud-spits van Feyenoord uit aan het medium. “Er is een mogelijkheid, maar er is nog niets gebeurd.”

Hoeveel opties heeft Jörgensen?

Wat betreft hoe hij te werk moet gaan, ziet Jörgensen twee opties. “Het is niet mijn 25e verjaardag meer, dus twee opties zouden logisch zijn vanuit mijn oogpunt. Ofwel dat, of ik word lid van een uitstekende club in een kwaliteitscompetitie, waar de verwachtingen uitstekend zijn. Mijn toekomst ziet er rooskleurig uit voor de komende drie tot vier jaar , wat betekent dat ik me erop moet concentreren.

Het kiezen van de tweede optie zou me naar een heel andere wereld brengen, wat een ongelooflijke kans zou zijn voor mij en voor mijn gezin. Mijn vastberadenheid blijft sterk, maar soms vind ik het een plezier om de wereld rond te reizen.”

Conclusie

Volgens Jörgensen zijn er al verschillende aanbiedingen gedaan, maar hij is van plan deze zorgvuldig te overwegen voordat hij een beslissing neemt. Kiezen voor Vitesse betekent het terugkrijgen van de Eredivisie-toestand. Zijn eerste profcontract was bij Feyenoord voor de periode 2016-2021, een club waarin hij in 2017 landskampioen werd als speler.

Lees hieronder voor ander laatste transfernieuws:

  1. Cambuur is geïnteresseerd in een vleugelspeler met Ligue 1-ervaring
  2. Savinho is klaar met zijn medische keuring en wordt vrijdag gepresenteerd door PSV

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.