Sadio Mané

‘Mokerslag voor Oranje-rivaal Senegal: Mané ligt eruit op WK in Qatar’

Er komt grote informatie uit Frankrijk: Sadio Mane zal niet aanwezig zijn op het WK. Het bericht komt van L’Equipe. Het is bevestigd dat de speler van Senegal en Bayern München, die over twaalf dagen tegenover Nederland staat, niet kan spelen vanwege een blessure.

Blessures werden opgelopen door Mané

Mané heeft dinsdag in de verpletterende overwinning van Bayern München op Werder Bremen (met 6 – 1) een blessure opgelopen. De schade is niet meer te herstellen: Mane zal door de blessure niet kunnen deelnemen aan het WK in Qatar. De tegenstander van Senegal in Oranje heeft een flinke tegenslag te verwerken gekregen.

Sadio Mané
Sadio Mané

Tendonitis treft Mané

Er is een probleem met de pees van Mané, aldus L’Équipe. Er zullen enkele weken verstrijken voordat hij weer in actie komt, zodat hij de tijd heeft om na te denken over zijn ervaringen op het WK.

“Hopelijk is er niets om je zorgen over te maken, maar het is niet te zeggen”, zei Bayern-hoofdcoach Julian Nagelsmann tegen Sky Sports. Naar verwachting zal Aliou Cissé vrijdag zijn definitieve keuze bekendmaken.

Wat is de volgende stap voor Senegal?

De WK-campagne van Senegal begint over twaalf dagen wanneer ze tegen Nederland en Qatar spelen, Ecuador zal ook in de groep zitten.

Hieronder volgen enkele andere aanbevelingen voor voetbalnieuws:

  1. Haaland Overladen Met Complimenten: ‘Buitengewoon’
  2. ED En VI: PSV Zoekt Aanvallers Via Ex-Ajacied El Ghazi

 

 

 

 

 

 

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *