Peter Bosz

” Lyon overweegt vertrek Bosz, drie opvolgers klaar om zijn plaats in te nemen”

De druk op Peter Bosz bij Olympique Lyon neemt toe. Ondanks het feit dat hij en voorzitter Jean-Michel Aulas onlangs hebben verklaard dat het een vergissing zou zijn om te scheiden, denkt de club er nog steeds over om afscheid te nemen van de Nederlander.

In overeenstemming met RMC Sport

Lyon speelde vrijdag met 1-1 gelijk bij Toulouse en moet in vijf wedstrijden nog winnen. Zoals gemeld door RMC Sport wordt er binnen de organisatie al gewerkt aan een opvolgingsplan voor Bosz. David Bettoni, Rémi Garde – de assistent van Zinedine Zidane bij Real Madrid – en Laurent Blanc staan allemaal op het lijstje.

Peter Bosz
Peter Bosz

Op dit moment zijn er geen clubs voor de drie Franse trainers…

Er zitten momenteel drie Franse trainers zonder club en zij kunnen zo snel mogelijk bij Lyon aan de slag. Bosz heeft na de wedstrijd tegen Toulouse gesproken met Aulas en scoutingdirecteur Bruno Cheyrou. Er is geen indicatie van wat er in dat gesprek is gebeurd.

Bosz staat momenteel aan het hoofd van Lyon en blijft daar tot de zomer van 2023. Voor het eerst in zijn carrière werd hij achtste met Lyon, waarmee hij uit de Europese competitie ging.

Hier is nog ander transfernieuws waarin u misschien geïnteresseerd bent:

  1. “PSG Reageert Onmiddellijk Op De Associatie Van Barcelona Met Messi.”
  2. Lang Verlaat Club Brugge Niet: ‘Hij Had Genoeg Aanbiedingen Om Uit Te Kiezen’

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *