Noa Lang met zijn teamgenoten

Lang verlaat Club Brugge niet: ‘Hij had genoeg aanbiedingen om uit te kiezen’

De verwachting was dat Noa Lang door zou gaan bij Club Brugge, maar hij besloot België niet te verlaten. Het is een tijd van geluk voor Bart Verhaeghe, voorzitter.

Op verschillende momenten flirtte Lang met het verlaten van Club Brugge

In het verleden flirtte Lang meerdere keren met het verlaten van Club Brugge, en een aantal clubs had interesse in hem, waaronder Leeds United en AC Milan. Uiteindelijk ging het niet zo. “Het was voor hem mogelijk om te vertrekken en hij kreeg veel aanbiedingen”, zegt voorzitter Verhaeghe tegen Het Nieuwsblad.

Noa Lang met zijn teamgenoten
Noa Lang met zijn teamgenoten

Uitzonderlijk selectief

“Hij was echter niet geïnteresseerd in vertrek en was ook niet van plan om te vertrekken”, legt Verhaeghe uit. Lille OSC, evenals anderen, stelden voor om € 18 miljoen te betalen voor Lang, wat niet acceptabel was voor de Nederlander. “Soms zei hij: laten we verder gaan met Club.”

Laatste woorden

Volgens Verhaeghe speelt Lang graag voor Club Brugge en heeft hij geen reden om de club te verlaten. “Het is goed om Noa te kennen, nietwaar. Het lijdt geen twijfel dat zijn vaardigheden goed bij de groep passen. Ik heb hoge verwachtingen van hem bij Club.”

Volg hieronder meer TRANSFERNIEUWS:

  1. Excelsior Ziet Kans En Overweegt Te Verhuren Aan Feyenoord
  2. Het Is Geweldig Feyenoord-Nieuws: Aursnes Gaat Niet Weg

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *