Lamkel Zé

Lamkel Zé hij heeft zijn vertrekdatum al aangekondigd

Het nieuws dat Didier Lamkel Zé in de zomer naar België zou verhuizen om bij KV Kortrijk aan de slag te gaan, kwam voor iedereen als een schok. Hoewel de Kameroener in die regio al een behoorlijke indruk heeft gemaakt, is het mogelijk dat zijn populariteit niet lang meer zal duren.

Hij heeft Sport/Voetbalmagazine laten weten KV Kortrijk te willen verlaten

Lamkel Zé heeft Sport/Voetbalmagazine laten weten dat hij KV Kortrijk aan het einde van het lopende seizoen wil verlaten. Verwacht wordt dat aan het einde van dit seizoen zal vertrekken.

Lamkel Zé
Lamkel Zé

Toen hij bij deze organisatie een overeenkomst voor drie jaar aanvaardde, beloofde hij dat aan Sport/Voetbalmagazine.

Volgens hem vertrek ik op het einde van het seizoen uit Kortrijk, ongeacht of mijn nationale ploeg zich al dan niet heeft gekwalificeerd voor het WK.

Mijn oprechte dank gaat uit naar jullie: Het is Lamkel Zé tijd.

Maar eerst wil ik jullie bedanken. Lamkel begint. Na enkele uitdagende jaren komt de Kameroener tot het besef dat hij nog werk aan de winkel heeft om zich te laten zien.

“Vanaf nu tot en met juni wil ik de club volledig steunen. Ik kan dat alleen doen als blijk van dankbaarheid aan degenen die mij hun vertrouwen hebben geschonken. Dit punt werd door hem met grote nadruk naar voren gebracht.

Slotwoord

Na zes wedstrijden assisteerde Lamkel Zé bij één van de doelpunten van KVK en maakte hij zelf één doelpunt. The Guys hebben besloten hem aan boord te houden na verlenging van zijn contract tot medio 2025.

Bekijk ander nieuws op Transfernieuws :

  1. ” Lyon Overweegt Vertrek Bosz, Drie Opvolgers Klaar Om Zijn Plaats In Te Nemen”
  2. “PSG Reageert Onmiddellijk Op De Associatie Van Barcelona Met Messi.”

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *