Journalisten in België kijken jaloers naar Oranje

Journalisten in België kijken jaloers naar Oranje: ‘Dat zagen we niet aankomen’

De België pers ziet de nederlaag die afgelopen vrijdag uit Nederland komt niet, maar een van hun verslaggevers genaamd La Dernière Heure, Yves Taildeman en Bart Lagae van De Standaard zijn erg onder de indruk en rekenen erop dat Oranje een goede kans maakt op de wereld beker.

Lees hieronder de gewonnen wedstrijd tegen België door Nederland:

Belgen lijden verpletterende nederlaag van Nederland in Nations League

België is eigenlijk al heel lang in de race van de FIFA-ranglijst, maar ze hebben geen overwinning behaald zoals het behalen van de wereldkampioen of het behalen van de trofee van Europees kampioen. Maar we hebben ons best gedaan in de voetbalwereld om te spelen en hebben het beste geleverd.

Taildeman zei dat we dit in de toekomst of in het heden niet zagen aankomen van de bondscoach van Louis van Gaal. “Nederland heeft meer kans om iets spectaculairs te doen op het WK dan België.”

Wat Taildeman ziet?

Hij ziet een groot verschil met zowel het team van de twee landen België als Nederland in Club Brugge & Ajax. Nou, de over het algemeen goede spelers in Brugge zijn de Hans Vanaken & Simon Mignolet, maar die kunnen niet concurreren met de geweldige spelers van Ajax.

Verder zei de verslaggever nu zie ik alleen dat je een goed team hebt dan wij en zei ook dat dit je spelers meesterwerken zijn Steven, Depay, Memphis.

”Je spelers hebben geweldige capaciteiten, zelfs als de Matthijs de Light op de bank blijft, ben je een voordeel ten opzichte van het Belgische team”.

Laatste woorden

Lagae denkt dat het middenveld van de Orang eigenlijk heel sterk en krachtig is, die kennen we allemaal Frenkie de Jong. Hosanna presteerde niet altijd even goed in Barcelona, ​​maar dat doet ze hier ook.

Hij kwam tot een harde conclusie voor de Rode Duivels. “De afgelopen tien jaar zijn goed geweest, maar het einde heeft een zwaar verlies gebracht.”

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.