Wim Jonk Coach

Jonk zag Volendam voorbij Emmen piepen: ‘Dan maken we te veel fouten.’

In de wedstrijd tegen FC Emmen speelden Volendamtrainer Wim Jonk en ploeggenoten goed. Diverse grote kansen werden in de eerste helft door de thuisploeg verprutst en Volendam bleef in de wedstrijd. In de tweede helft kwamen ze op voorsprong, maar dat duurde niet lang.

De eerste helft zal OK zijn, denk ik

“Onze kansen zijn goed om er in de eerste helft mee weg te komen,” zei Jonk tegen ESPN. ” Het was mogelijk dat we werden overvleugeld. Ons overwicht duurde een tijdje en hield uiteindelijk op nadat we te wild werden. Dat duidt op onervarenheid. Het is mij niet duidelijk.

In de tweede helft is het beter in Volendam

De tweede helft in Volendam is veel beter en de ploeg gaat op dat moment zelfs door. “Ons team was in de tweede helft een stuk moediger. Af en toe kom je een kans tegen en besef je dat je maar één doelpunt moet maken. Het doelpunt was ook uitstekend.”

Negen mannen bleven in Volendam aan het eind

In de laatste minuten van de wedstrijd kwam Volendam door blessures met negen man te staan, maar het hield stand. ” Een bal wordt gestopt door de knie van Achraf Douiri. We waren het even kwijt, maar niet voor lang. Een slippertje van Henk Veerman, en het resultaat was helemaal niet goed”, legt Jonk uit.

Hieronder vindt u meer Nederland voetbal nieuws:

  1. Ajax Is Nog Niet Klaar: Vanenburg Leidt Ihattaren Weer Op Training
  2. Feyenoord Verhuurt Wellenreuther Terug Aan Eredivisie

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *