Jahanbakhsh
|

‘Jahanbakhsh zou naar FC Utrecht kunnen, maar Feyenoord komt niet binnen’

Onder de spelers van FC Utrecht wordt de naam Alireza Jahanbakhsh vaak genoemd. Er is weinig toekomst voor de 29-jarige rechtsbuiten bij Feyenoord, die al concurreert met Patrik Walemark, Javairô Dilrosun en Oussama Idrissi om op de rechtervleugel te spelen.

Jahanbakhsh
Jahanbakhsh

1908.nl Rapport

Zoals gemeld door 1908.nl heeft de komst van Jahanbakhsh de Utrechtse trainer Henk Fraser verheugd. We zullen moeten afwachten welke rol een transfer daadwerkelijk heeft gespeeld. Vooralsnog is er geen actie ondernomen aan de kant van de Domstedelingen.

De indrukwekkende actie van Jahanbakhsh in het verleden

Op de Nederlandse markt zorgde Jahanbakhsh in het verleden meerdere malen voor controverse als vertegenwoordiger van NEC en AZ. Na twee seizoenen bij Alkmaar won hij de Eredivisie-scorertitel, resulterend in een overstap naar Brighton & Hove Albion.

Bij aankomst in Engeland waren er helaas geen banen voor hem beschikbaar. In de zomer van vorig jaar kwam Jahanbakhsh naar Feyenoord in de hoop te herstellen van zijn tegenslag in zijn carrière, maar hij kon zijn oude niveau niet terugkrijgen.

Conclusie

Een team dat bestaat uit Dilrosun, Idrissi, Walemark en de Braziliaan Paixão, het team van Arne Slot heeft een overvloed aan opties achterin. Het was noodzakelijk dat de Iraans international het tegen Vitesse en SC Heerenveen moest doen zonder een voltallig spelersbestand.

Volg hieronder voor meer goed nieuws:

  1. ‘Feyenoord Laat Zich Niet Tegenhouden En Jaagt Argentijnse AZ-Goals Na’
  2. Verrassing Onderweg: Cillessen Gaat Naar Huis, Naar Zijn Jeugdliefde.NEC

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.