Het is niet genoeg voor Groningen: Bologna krijgt er geen

Het is niet genoeg voor Groningen: Bologna krijgt er geen

Bologna lijkt niet de volgende stop voor Jorgen Strand Larsen. FC Groningen streeft eigen doelen na en heeft het aanbod van de Italiaanse club afgewezen, aldus Voetbal International.

Strand Larsen

Strand Larsen zal naar verwachting veel belangstelling trekken na zijn succesvolle seizoen bij Groningen. Terwijl Besiktas en Straatsburg contact hebben gehad met De Trots van het Noorden en ook Spanje interesse had, heeft tot nu toe alleen Bologna een bod uitgebracht.

Het is niet genoeg voor Groningen: Bologna krijgt er geen

Aanbieding gevolgen

Groningen heeft dit aanbod in de vuilnisbak gegooid, aangezien het erop lijkt dat beide clubs in wezen dezelfde prijs bieden voor de Noorse spits.Je kunt hier meer details zien op deze link.

Naar verluidt is Rossoblù niet bereid meer dan zes miljoen euro te betalen voor Strand Larsen, en de 22-jarige Noor staat nog niet op hun radar. Van Groningen wordt meer verwacht.

Volgens VI zijn de noorderlingen geïnteresseerd in het houden van Strand Larsen, gezien hun ambities. Er is een wens dat Groningen onder leiding van Frank Wormuth aansluit bij de subtop van de Eredivisie.

Gezien de eerdere verkopen van Bjorn Meijer, Gabriel Gudmundsson en Azor Matusiwa is er geen vervanging voor de Noor nodig.

laatste woorden

Momenteel is Strand Larsen speler bij Groningen, aangezien hij in september 2020 bij de ploeg kwam. Het afgelopen seizoen was hij zonder twijfel de ploegleider. Met 32 ​​optredens in de Eredivisie scoorde hij veertien doelpunten en leverde hij ook twee assists.

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.