Fredrik Aursnes

Het is geweldig Feyenoord-nieuws: Aursnes gaat niet weg

Benfica en Feyenoord zijn in een impasse geraakt in de onderhandelingen over Fredrik Aursnes. Volgens trainer Arne Slot is dat wel het geval. Er gaat een gerucht dat de Noorse inspecteur naar Portugal verhuist, maar de overdracht moet nog plaatsvinden.

Fredrik Aursnes
Fredrik Aursnes

De huidige situatie

“Nu is alles onder controle”, zei Slot tegen verslaggevers op een persconferentie in De Kuip. Een verkoop lijkt overbodig na de indrukwekkende zomerse transferwindow van Feyenoord, aangezien die zo’n vijftien miljoen euro zou kosten.

Aursnes heeft nog een lange weg te gaan voordat hij vertrekt. Momenteel is het voor de clubs niet mogelijk om overeenkomsten te sluiten. Het is meer dan een jaar geleden dat Benfica hier was, maar ze konden niet tot een regeling komen. Dat was het hoogtepunt van de discussie.”

Wat de arm betreft houdt de trainer van Feyenoord een oogje in het zeil. “Voetbal is een wereld die voortdurend verandert, en het zou mooi zijn als ze zouden stoppen met komen.”

Wat zei Slot?

In zijn verklaring zei Slot dat Feyenoord vorige week zijn lesje had geleerd nadat Marcos Senesi op het laatste moment de wedstrijd tegen Vitesse miste. Het duurde slechts korte tijd voordat reistijd voor de Argentijn volgde om zich aan te sluiten bij AFC Bournemouth.

“Als een club interesse heeft in een van de spelers die we hebben, zullen de onderhandelingen pas aan het begin van de week plaatsvinden. Op maandag en dinsdag zijn oproepen van clubs welkom, maar niet op donderdag en vrijdag.”

Volg hieronder meer transfernieuws: 

  1. Van Bommel En Overmars Zegevieren In Transferstrijd Ekkelenkamp
  2. AZ Meldt Midtsjö-Nieuws: Transfer Noor Is Goedgekeurd

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.