België vs Nederland: Getty

Het is een beleid zonder excuses!’ Belgen lijden verpletterende nederlaag van Nederland in Nations League terwijl de voorbereidingen voor het WK beginnen

Nederland Rood verpletterde net Belgen in eigen huis en het is een opmerkelijke overwinning voor hen. Bij afwezigheid van de Thibaut Courtois vechten de roden heel goed en verslaan ze België voor een zeer mooie opmerkelijke overwinning.

Het WK van België is allemaal offs omdat ze vrijdag zijn verslagen door Nederland en met 4-1 hebben gewonnen.

Belgische spelers werden weggespeeld door Oranje

De eerste nederlaag werd gescoord door Steven Bergwijn die zijn verleden tegen Simon Mignolet voor de rust afrondde om hen meer voordeel te geven en deze wedstrijd comfortabel te winnen in het prachtige stadion van het Koning Boudewijnstadion. Daarna maakte Memphis Depay na de rust nog een doelpunt, opmerkelijk en zeer goed.

Wat was de reactie van België op de nederlaag?

Eigenlijk zijn er geen excuses voor de nederlaag. Je hebt je beste kans om met Nederland te spelen en je hebt allemaal je kans gemist om tegen hen te winnen en het spel met beide handen te verliezen. De ”Mignolet” zei dat als de wedstrijd afgelopen is. Maar de resterende wedstrijden hebben we goede hoop om ons beste te scoren en ons te kwalificeren voor het WK.

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.