Erling Haaland

Haaland overladen met complimenten: ‘Buitengewoon’

Woensdag kwam het onderwerp Erling Haaland weer aan de orde. In het tweede optreden van de superspits van Manchester City van het seizoen leidden zijn twee doelpunten tot een 5-0 overwinning voor het team tegen FC Kopenhagen en leverden hem veel lof op.

Overzicht van Jack Grealish, Haaland’s teamgenoot

Jack Grealish, zijn teamgenoot, zei na de wedstrijd tegen BT Sports dat hij absoluut weggeblazen was door de prestatie van de Noor. ” Ik kan het niet geloven. Het is ongelooflijk. Dit is de eerste keer dat ik ooit heb gedaan, en zoiets is me nog nooit overkomen.

Erling Haaland
Erling Haaland

Zodra ik de eerste en tweede doelpunten zag, barstte ik in lachen uit. blies me weg. Zijn positie is altijd perfect en elke kans wordt benut. Na het derde doelpunt heb ik met de keeper van Kopenhagen gesproken. Ik hoorde hem tegen me zeggen: “De man hier is van een andere planeet…”

Het is opmerkelijk hoe Haaland heeft gepresteerd

Een blik op de prestatie van Haaland afgelopen weekend tegen Manchester United, waarin hij een hattrick scoorde, niet verrassend, kreeg ook veel aandacht van Engelse analisten. ” Zolang Haaland gezond blijft, kan het team zich kwalificeren voor de Champions League. En dat is precies wat iedereen wil. In slechts 22 jaar is hij al een ster en zijn doelen zijn constant. standaard”, aldus Owen Hargreaves op BT Sports.

Rekening houdend met de 27 CL-goals van Haaland vanaf woensdagavond kan er een nieuwe ronde gestart worden. Daarnaast staan ​​hij en zijn teamgenoten zaterdag op het programma tegen Southampton.

Bekijk ander laatste nieuws:

  1. Krul’s WK-Trip Gaat Niet Door Nadat Zijn Penaltytest Is Afgelast Door Van Gaal
  2. AZ Zegeviert Op Zeer Saaie Avond Voor Nederlands Voetbal

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *