Daley Blind

Mijn vader heeft me veel geleerd, hij heeft me geholpen een betere speler te worden (Daley Blind)

Daley Blind denkt dat hij tijdens de lange reis van zijn carrière veel dingen heeft geleerd van zijn vader, Danny. De verdediger van Ajax dacht dat hij een goede voetballer werd voor een voormalige voetballer.

Wat zei Daley blind eigenlijk over zijn vader?

De blinds werken niet voor de 1e keer in het leven met elkaar in het Oranje team als assistent en een spelersselectie. Verder heeft Daley Blind in de Touzani x Oranje veel verteld over zijn vader die hielp zijn talent te benutten en zelf steeds beter werd. Hij zei dat ik dankzij mijn vader veel van de beste dingen op voetbalgebied heb geleerd.

Is hij blijven praten?

Ja, hij ging door met praten en zei dat ik volledig klaar en in staat ben om uitdagingen aan te gaan en dat ik ook alle problemen kan beheersen, of kritiek of wat dan ook vanuit mijn huis, ik vind dit niet erg. Ik hoorde dat veel jongens het niet eens zijn met hun vader over voetbal.

Ik praat over mijn vader omdat ik weet dat hij de enige man was die me echt voetbal vond en me een geweldige speler in de voetbalgeschiedenis maakte, daarom praat ik over mijn vader.

laatste woorden

Uiteindelijk kan je alleen maar zeggen dat Bind een aantal slechte tijden heeft gehad met zijn achternaam, maar als zijn naam op het jeugdtoernooi staat, zul je zeker van iedereen goede aantrekkingskracht krijgen. Welnu, het is Blind die kritiek beheerst en een echte held werd. Veel succes met knipperen.

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.