Fortuna Sittard bespreekt verrassende terugkeer mythische verdediger (33)'

‘Fortuna Sittard bespreekt verrassende terugkeer mythische verdediger (33)’

Inhoud

Grote verrassing

Er is verrassend nieuws uit Limburg: Fortuna Sittard krijgt komend seizoen naar verwachting ook Dimitrios Siovas. Het wordt tijd dat de Griekse verdediger terugkeert.

Wat doet Siovas?

Siovas is in Sittard een mythe geworden doordat Fortuna het afgelopen half jaar op halve kracht in de Eredivisie bleef. Door de aanwezigheid van de ervaren Griek (33) op het veld kreeg de ploeg van coach Sjors Ultee elke wedstrijd één doelpunt tegen, een gemiddelde van drie goals per wedstrijd voordat hij aankwam.

Fortuna Sittard bespreekt verrassende terugkeer mythische verdediger (33)'
             Fortuna Sittard bespreekt verrassende terugkeer mythische verdediger (33)’

 

Zodra de laatste competitiewedstrijd van Fortuna voorbij was, waarin ze NEC (0-1 ) versloegen om in de Eredivisie te blijven, gingen de Slowaken ondanks hun fysieke ongemakken op vakantie. Het was de eerste keer dat Ultee de verdediger zag sinds zijn blessure. “Maar ik zal hem nooit vergeten”, besloot hij.

laatste woorden

Er liggen nu verschillende kaarten op tafel: op basis van De Limburger zijn Fortuna Sittard en Siovas in gesprek over verlenging van hun verblijf. Er is een goede kans om tot overeenstemming te komen. Daardoor kan de twintigvoudig Grieks international zijn Eredivisie-optredens uitbreiden naar twaalf.

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.