Timon Wellenreuther
|

Feyenoord verhuurt Wellenreuther terug aan Eredivisie

Komende zomer wordt Feyenoord versterkt door Timon Wellenreuther. Zijn contract loopt nog twee jaar door. De Duitse doelman stapte over van Anderlecht op basis van een huurovereenkomst, met een extra contract van twee jaar.

Timon Wellenreuther
Timon Wellenreuther

Wellenreuthers medicatieonderzoek

Voor Wellenreuther is maandag medisch onderzoek gedaan. Hij passeerde en blijft spelen voor Feyenoord. De Rotterdammers zien de 26-jarige Duitser als een goede vervanger van Justin Bijlow als hoofddoelman van de ploeg.

We zullen moeten afwachten wat de nieuwe situatie van Ofir Mariano zal zijn. Afgelopen seizoen verving een 32-jarige Israëliër regelmatig Bijlow op het veld.

Willem’s voormalige keeper

Het is met grote opwinding dat de oud-doelman van Willem II anticipeert op zijn toetreding tot zijn nieuwe club. “Dit voelt heel goed voor mij, ik voel me vereerd om het shirt nu te dragen”, zei Wellenreuther. “We kijken uit naar het nieuwe seizoen dat voor ons ligt”, voegde hij eraan toe. “Het maakt me heel trots om interesse te krijgen van Feyenoord.

Enkele jaren geleden heb ik met de trainer gesproken. Hopelijk kan ik onder zijn leiding spelen”, stelt de keeper. Nummer 22 wordt toegewezen aan de keeper en kan deze week opgehaald worden.

Conclusie

In twee periodes stond Wellenreuther precies honderd momenten voor de Willem II-bar. Naast de aanwinsten van deze zomer heeft Feyenoord de ploeg al met tien spelers versterkt.

Selectieleden

Marcos López, Oussama Idrissi, Jacob Rasmussen, Mohamed Taabouni, Mats Wieffer, Danilo Pereira, Sebastian Szymanski, Javairo Dilrosun, Santiago Giménez en Quinten Timber. Igor Paixão zal ook binnenkort arriveren.

Volg hieronder meer transfer- en Nederlands voetbalnieuws:

  1. ‘Jahanbakhsh Zou Naar FC Utrecht Kunnen, Maar Feyenoord Komt 
  2. Het Is Geweldig Feyenoord-Nieuws: Aursnes Gaat Niet Weg

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.