Hammarby heeft al contact gehad met Feyenoord over zijn talent en Feyenoord heeft er interesse in.

Hammarby heeft al contact gehad met Feyenoord over zijn talent en Feyenoord heeft er interesse in.

Ook met de 19-jarige Mayckel Lahdo in Zweden heeft Feyenoord contact met hem. De interessante feiten zijn dat het echte talent van zijn pluk door de Hammarby IF, dit eigenlijk hoopt door de Rotterdammers.

Het echte verhaal begint nu eigenlijk sc Heerenveen & FC Groningen willen hem ook, dat is het keerpunt voor alle fans.

Wat zei Sportbladet?

Het Sportbladet dat de naam als meest getalenteerde en supertalent aan Lahdo geeft, zei al dat Feyenoord mee wil doen en geïnteresseerd is. De getalenteerde man heeft al een doorlopend contract dat hopelijk eind dit jaar afloopt.

Nu een ander keerpunt is dat de Zweedse Club nu al op zoek is naar de Lahdo omdat ze sinds kort contact hebben met Feyenoord.

Verder is de 19e jaartalent weinig andere opties in Nederland. Net als de afgelopen tijd houdt sc Heerenveen hem nauwlettend in de gaten en het goede nieuws is dat FC Groningen al zei dat we interesse in hem hebben omdat hij goede talenten heeft.

In Zweden met het recente seizoen dat ongeveer 2 maanden geleden begon in Zweden, worden de tien wedstrijden gespeeld door de Lahdo. De man zet weer zijn beste prestatie neer. Maar Lahdo bood geen enkele vorm van hulp.

Ondertussen was de Lahdo eigenlijk goed voor het doel.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.