Feyenoord laat zich niet tegenhouden en jaagt Argentijnse AZ

‘Feyenoord laat zich niet tegenhouden en jaagt Argentijnse AZ-goals na’

De nieuwe ploeg is misschien niet AZ, maar Feyenoord is misschien wel de nieuwe thuis voor Ezequiel Bullaude. Op basis van een rapport uit 1908 zetten Rotterdammers de Argentijnen aan het werk.

Feyenoord laat zich niet tegenhouden en jaagt Argentijnse AZ
Feyenoord laat zich niet tegenhouden en jaagt Argentijnse AZ

Feyenoord

De pijlen van Feyenoord zijn gericht op Bullaude, zo lijkt het. Interesse in Bassett is geen nieuwe ontwikkeling, maar Rotterdammers willen hun achtervolging voortzetten nu Cole Bassett zich heeft gecommitteerd aan Fortuna Sittard. Een contract met Godoy Cruz loopt tot medio 2024 voor Bullaude.

AZ-betrokkenheid

Verder heeft AZ in het verleden al geruime tijd een relatie met de 21-jarige Argentijn, zonder indicatie van de huidige status. “Er bestaat niet zoiets als eeuwig wachten, waardoor er een gevoel van urgentie is in het heden”, zei Max Huiberts een paar weken geleden tegen het Noordhollands Dagblad.

Begin deze zomer zou Bullaude naar verwachting vier miljoen dollar ophalen van AZ. Wat de prijs betreft, is niet bekend hoeveel Feyenoord zal bieden op de veelzijdige Argentijn, die op verschillende plekken op het middenveld kan spelen. Naast het spelen als linksbuiten is hij ook in staat om als spits te spelen.

Feyenoord is nu sterk

Feyenoord is deze zomer al flink versterkt met een elftal: Jacob Rasmussen, Marcos López, Oussama Idrissi, Danilo Pereira, Mohamed Taabouni, Mats Wieffer, Santiago Giménez, Javairo Dilrosun, Quinten Timber en Sebastian Szymanski. Ook Coritiba-aanvaller Igor Paixão zou onderweg zijn.

Volg hieronder ander nuttig nieuws:

  1. Yilmaz Krijgt Tot Zijn Eigen Verbazing De Kans Om Te Debuteren In Duel Met Ajax
  2. Verrassing Onderweg: Cillessen Gaat Naar Huis, Naar Zijn Jeugdliefde.NEC

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.