Feyenoord kreeg in Conference League-finale

Feyenoord kreeg in Conference League-finale tegen AS Roma drie keer boete

Op 25 mei stond Feyenoord in de finale van de Conference League tegenover AS Roma en ondanks de 1-0-nederlaag moest Feyenoord opnieuw een nederlaag lijden. Volgens de UEFA moet de Rotterdamse club boetes betalen om fans te begeleiden die de regels overtreden.

Feyenoord kreeg in Conference League-finale
                     Feyenoord kreeg in Conference League-finale

Voetbalvereniging Verslag

Dat is volgens de voetbalbond bekendgemaakt in een rapport. Feyenoord krijgt een boete van 12.000 euro voor het afsteken van vuurwerk, 36.000 euro voor het gooien van spullen en 15.000 euro voor het vasthouden van ongepaste borden.

In Tirana toonden supporters van Feyenoord een spandoek met de afbeelding van Ahmed Aboutaleb, het slachtoffer van doodsbedreigingen. Er was ook een spandoek ter ere van Adolf Hitler.

Uiteindelijke conclusie

In totaal werd voor de drie overtredingen ruim 60.000 euro beboet. Roma hoeft zich minder zorgen te maken: de club heeft een boete van 1750 euro gekregen naar aanleiding van het vuurwerk. Veel Europese wedstrijden van Feyenoord eindigen in boetes en de club roept zijn fans op om respectvol te zijn op haar website.

Bij Feyenoord werden vorig seizoen bijna elke keer dat ze Europees voetbal speelden boetes uitgedeeld.

Bekijk de: PSV wil defensieve capaciteiten verbeteren en doet huurtransferverzoek bij Everton en Ajax gebruikt misschien boekhoudtrucs bij overdracht Bergwijn’

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.