Arne Slot

Feyenoord bekritiseert Arne Slot: ‘vraag me af wie mensen echt willen’

In zijn eerste publieke uitlatingen bij Feyenoord is kritiek geuit op Arne Slot. In de nasleep van de Europa League-wedstrijd tegen Sturm Graz (1-0 verlies) kreeg hij onder meer kritiek op zijn wissels. Onterecht, stelt de trainer.

Een “gekwalificeerde staf” ziet Slot nu

Met een hectische transferzomer achter de rug ziet Slot zijn team nu als ‘afgetraind’. ” Het lijkt er niet op dat je een team hebt dat consequent kansen verspeelt. Ik zie een team dat in staat is het middenveld van achteren aan te vallen. Als het gaat om wat er getraind kan worden, werkt het systeem goed”, meldt hij in het Algemeen Dagblad.

Arne Slot
Arne Slot

Feyenoord kreeg tegenslag te verwerken

In Oostenrijk kreeg Feyenoord na een fantastische eerste helft echter een tegenslag te verwerken… Sommigen trokken de beslissingen van Slot in twijfel. “Het is bijna ondenkbaar voor een trainer om te verliezen of niet te slagen”, legde Slot uit. “Er is ook de kwestie van de wissels.

Het zou interessant geweest zijn om te weten wie er interesse had om mee te doen. Volgens de inval die hij deed bij Fortuna, is het mogelijk dat mensen Patrik Walemark noemden, toen hij tegen Sturm Graz. . . . is het mogelijk dat sommigen er anders over dachten.

Vreemde dingen overkomen ons meestal niet…

” Meestal doen we niets raars als we naar een spelbeeld kijken. In het geval dat je niet won, werd er misschien gevraagd om extra opstellingen en wijzigingen. Zo gaat dat”, vult Slot aan, die nooit is veroordeeld voor zijn werk bij Feyenoord.

“Het is de afgelopen vier maanden sowieso veel zwaarder geweest dan de eerste twaalf maanden. Daardoor zijn we het afgelopen jaar niet in Europa geweest. Uiteraard niet hetzelfde als Conference League, uiteraard. Het is waar, dit is een aanzienlijk uitdagende tijd.”

Hier zijn wat meer Nederland voetbal nieuws aanbevelingen:

  1. Jonk Zag Volendam Voorbij Emmen Piepen
  2. Ajax Is Nog Niet Klaar: Vanenburg Leidt Ihattaren Weer Op Training

 

 

 

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *