Quilindschy Hartman

Excelsior ziet kans en overweegt te verhuren aan Feyenoord

De verwachting is dat Excelsior Quilindschy Hartman heeft getekend voor een huurovereenkomst van Feyenoord, aldus het Algemeen Dagblad. Voor zover wij weten is de 20-jarige linksbuiten momenteel niet gekwalificeerd om veel voor De Kuip te spelen.

Quilindschy Hartman
Quilindschy Hartman

Een sterker Feyenoord

De Feyenoord-selectie kreeg maandag een boost door de ondertekening van Fredrik André Björkan, evenals de ondertekening van Marcos Lopez een paar weken geleden. Bovendien is David Hancko ook in staat om aan de linkerkant van de verdediging te spelen. Het was zaterdag een uitstekende prestatie van de Slowaakse international in het centrum van het veld bij een 4-0 overwinning op FC Emmen (4-0). Voor trainer Arne Slot is het al een ingewikkelde situatie, waardoor Hartman in het tweede scenario de waarschijnlijke kandidaat is.

Excelsior wensen

Excelsior hoopt een manier te vinden om het probleem op te lossen. Wat Hartman betreft staat hij waarschijnlijk op gelijke voet met zijn stadsgenoot. Waarschijnlijk krijgt hij concurrentie van Nathan Tjoe-A-On, een onbetwiste kandidaat voor de PhD-positie. Over een huurovereenkomst wordt nog gesproken tussen de twee Rotterdamse clubs, aldus het AD.

Feyenoord heeft ook Marouan Azarkan overgenomen van de Kralingers.

Lees hieronder meer Transfernieuws en Nederland voetbalnieuws:

  1. Feyenoord Verhuurt Wellenreuther Terug Aan Eredivisie
  2. Het Is Geweldig Feyenoord-Nieuws: Aursnes Gaat Niet Weg
  3. Verrassing Onderweg: Cillessen Gaat Naar Huis, Naar Zijn Jeugdliefde.NEC

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.