Ricardo Pepi

“Er is veel belangstelling voor huurling Pepi van FC Groningen: een transfer in de maak”

Ricardo Pepi zou na dit seizoen een transfer maken. Dat meldt Fabrizio Romano. Ondanks dat hij eigendom is van FC Augsburg, verhuurt FC Groningen hem.

Dit seizoen is uitdagend geweest voor Groningen

Het is een moeilijk seizoen geweest voor Groningen, maar Pepi valt op. Met vijf doelpunten in zeven Eredivisiewedstrijden staat hij in het middelpunt van de belangstelling. Pepi wordt momenteel door “veel clubs overwogen”, aldus Romano.

Ricardo Pepi
Ricardo Pepi

Als zijn huurperiode bij Groningen voorbij is, zal hij naar een andere club overstappen. Op het WK later dit jaar is het de bedoeling dat hij als lid van Team USA zijn profkaart uitreikt.

Pepi kon nooit zijn stempel drukken bij FC Augsburg

Als speler van FC Augsburg maakte Pepi nooit echt indruk. Zijn transfer naar de Bundesliga-club in januari 2022 was met 16 miljoen euro een van de duurste in de Bundesliga-geschiedenis, ondanks het feit dat niet alles volgens plan verliep in Duitsland.

Er werd ook geen doelpunt gemaakt door de spits. Zijn opkomst kwam toen Ajax vorig jaar op zoek was, onder verwijzing naar de #DoneDealpodcast van Menno Groenveld. Samen met Groningen probeerde NEC afgelopen zomer zijn diensten voor Nederland te bemachtigen.

U kunt ook lezen over ander transfernieuws:

  1. Er Is Geen Weg Meer Terug Voor Mbappé Na Ondertekening Van Zijn Megacontract
  2. Lamkel Zé Hij Heeft Zijn Vertrekdatum Al Aangekondigd

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *