Kylian Mbappé

Er is geen weg meer terug voor Mbappé na ondertekening van zijn megacontract, waardoor hij de best betaalde voetballer aller tijden wordt

Een contract voor Kylian Mbappé is vrijgegeven voor het publiek. Deze overeenkomst is openbaar gemaakt door Le Parisien. De duurste voetballer in de geschiedenis is Mbappe bij PSG.

PSG heeft Mbappé getekend voor drie jaar

In mei 2022 tekende PSG Mbappé voor de komende drie seizoenen. Zoals gemeld door de Franse media, zullen zijn bruto verdiensten bij het bereiken hiervan meer dan 630 miljoen euro (!) bedragen.

Kylian Mbappé
Kylian Mbappé

Globaal wordt geschat dat Mbappe elk seizoen ongeveer 72 miljoen euro aan salaris zal verdienen, maar het contract dat hij tekende is veel groter dan dat.

Op het moment dat hij

Bij de verlenging werd hem 180 miljoen euro betaald als bonus van zijn nieuwe contract. Dat bedrag moet in drie termijnen worden betaald. Bovendien heeft hij recht op verbintenisbonussen als hij de club niet verlaat voordat zijn contract afloopt.

Als hij tot 2023 blijft, krijgt hij 70 miljoen euro uitbetaald. In 2024 wordt 80 miljoen euro uitbetaald en in 2025 komt daar nog eens 90 euro bij.

Laatste woorden

In het recente nieuws ging het gerucht dat Mbappé een vertrek zou overwegen, maar daar is volgens de aanvaller niets van waar.

Hier zijn ook enkele andere overdrachten waarvan u op de hoogte moet zijn:

  1. Lamkel Zé Hij Heeft Zijn Vertrekdatum Al Aangekondigd
  2. PSG Reageert Onmiddellijk Op De Associatie Van Barcelona Met Messi.

 

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *