Engelsen onderzoeken Martinez

Engelsen onderzoeken Martinez:: bod van 30 miljoen is afgewezen door Ajax

Inhoud

Wat heeft Ajax nu nodig?

Het is belangrijk dat Ajax aandacht heeft voor het vertrek van Lisandro Martinez. Dit is de topprioriteit van Arsenal als het gaat om het aantrekken van de Argentijnse verdediger. Volgens The Athletic is er al een bod gedaan door de Gunners.

Engelsen onderzoeken Martinez
                                          Engelsen onderzoeken Martinez

Heeft Arsenal het druk?

Wat de transfermarkt betreft, is Arsenal druk bezig. Als onderdeel van de deal nam de Londense club FC Porto-middenvelder Fábio Vieira over, evenals Manchester City-aanvaller Gabriel Jesus. Om Vieira naar het Emirates Stadium te volgen, moet Martez hem volgen.

Athletic heeft van Ajax laten weten dat het aanvankelijke bod van dertig miljoen euro is afgewezen. Het is gemeld dat de hoofdpersoon geïnteresseerd is om zich bij Arsenal aan te sluiten, ook al zien de Engelsen hem als een langetermijninvestering. Martínez speelt zowel linksback als centrale verdediging.

Wat nu?

Volgens berichten geeft Arsenal de deal om de zevenvoudig Argentijns international vast te leggen niet op. Martínez blijft naar verwachting tot de zomer van 2025 in Amsterdam. De eisen van Ajax zijn The Gunners onduidelijk.

Martinez, die momenteel voor de kampioenen speelt, is sinds 2019 een aantal maanden bij hen en was vorig seizoen een waardevolle speler onder Erik ten Hag. In totaal speelde hij 24 Eredivisie-duels en kreeg in die tijd samen met Jurrien Timber slechts negentien goals tegen.

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.