Anwar El Ghazi

ED en VI: PSV zoekt aanvallers via ex-Ajacied El Ghazi

Anwar El Ghazi wordt door PSV beschouwd als een mogelijke vervanger van de centrale verdediger. Dat melden meerdere kranten, waaronder Voetbal International en Eindhovens Dagblad. Men gaat ervan uit dat de 30-jarige aanvaller te goed is voor de eisen bij Aston Villa en mogelijk een aantrekkelijk vooruitzicht is voor Eindhoven.

Anwar El Ghazi
Anwar El Ghazi

PSV-zoektocht is aan de gang

PSV zoekt een vervanger voor Noni Madueke, die tijdelijk geblesseerd is. Tijdens het tweeluik met Rangers FC werd Saibari als rechtsbuiten ingezet en zou Ruud van Nistelrooij graag nog een speler aan het team willen toevoegen.

El Ghazi info

Er is niemand beter bij Aston Villa dan El Ghazi. Everton heeft hem nu ongeveer zes maanden uitgeleend. Het is zijn droom om terug te keren naar het hoogste niveau na twee keer op senior niveau te hebben gespeeld met Oranje. Het contract van Birmingham dat hij voor één seizoen heeft, is nog steeds geldig.

Conclusie

Er wordt gespeculeerd dat El Ghazi Madueke zou kunnen vervangen, zoals de VI en de ED weten. Een jaar eerder was ook de naam van Calvin Stengs verkeerd gespeld. Mocht Cody Gakpo onverhoopt vertrekken, dan zal PSV op zoek gaan naar een vervanger. Een hoge prioriteit zou zijn om Jesper Karlsson in dienst te nemen.

Lees hieronder meer interessant nieuws:

  1. ‘Jahanbakhsh Zou Naar FC Utrecht Kunnen, Maar Feyenoord Komt Niet
  2. ‘Feyenoord Laat Zich Niet Tegenhouden En Jaagt Argentijnse AZ-Goals

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.