Dortmund's strikt FC Eindhoven

Dortmund’s strikt FC Eindhoven-ster: het is geweldig

De Borussia Dortmund is prachtig winkelen in de handen van de Keuken Kampioen Divisie, een droom voor fans. Terwijl Valentino Vermeulen de ruggengraat vormt van de start van FC Eindhoven, stapt hij over naar de Duitse Topclub. Dit is goed en ook erg interessant voor de fans.

Weinig geschiedenis over hem

De Vermeulen tovert eindelijk een hele goede glimlach op het gezicht van Eindhovens rechtervleugel. Over het algemeen was hij in zijn carrière echt geweldige technieken en heeft hij goed talent in de 36 wedstrijden, omdat hij bekend stond om zijn vier doelpunten en ook om zijn juiste assists, wat geweldig en buitengewoon is.

Zijn talent begon in de jeugdopleiding (Willem II) en ging in het verleden 5 jaar geleden naar FC Eindhoven. Hij speelde wedstrijden rond 74 in de vitale positie. Op dit moment is Borussia Dortmund transfervrij omdat Vermeulen hem voor drie jaar aanstelde.

The Weird zegt dat dit niet is zoals het lijkt voor Vermeulen die als in contact staat met Dortmund voor een periode van vele maanden aan het Eindhovens Dagblad. Daarom kunnen we het nog niet beoordelen, want Dortmund is een van de belangrijkste clubs in Europa en het heeft zijn eigen reputatie in de wereld en ook die fans en het publiek hebben. Het ziet er nu uit als een grote droom, maar meer niet.

Het is dus moeilijk om te vroeg te beslissen en een beslissing te nemen die waar is of niet.

Wat zei Marc Scheepers hierover?

Marc Scheepers is technisch manager van Eindhoven, hij zei dat hij de trotse en belangrijkste speler van onze club is. We hebben ons best gedaan om de Valentino te managen en gelukkig te zijn en zijn overeengekomen om bij Eindhoven te blijven. Maar feit is dat Borussia Dortmund een uitstekende club is en misschien wil Valentino erbij komen en er nog trotser op worden.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.