Bergwijn

De transfer van Bergwijn nadert overeenstemming tussen Ajax en Tottenham Hotspur.

Ajax en Tottenham Hotspur en Steven Bergwijn

Er is overeenstemming tussen Ajax en Tottenham Hotspur over de transfer van Steven Bergwijn, zo blijkt uit een bericht van The Athletic. Tijdens de zomer zou de eerste aanwinst een vleugelaanvaller moeten zijn.

Bergwijn
                                                                Bergwijn

Wie heeft dit gemeld?

Op basis van een bericht van Telegraaf-journalist Mike Verweij zei de Nederlandse club dat de Nederlandse club het transferrecord voor Bergwijn heeft verbroken, maar het is onzeker hoeveel de Nederlandse club zal betalen en hoeveel bonus zal worden uitgekeerd.

Sébastien Haller heeft nog steeds het record voor de transferprijs, die voor Ajax 22,5 miljoen euro was om hem over te nemen. Er komt een prijsstijging van Bergwijn naar 25 miljoen euro.

Op deze website is door goed geïnformeerde bronnen gemeld dat hij inderdaad op weg is naar Ajax, maar details worden nog uitgewerkt. Zodra hij terugkomt van vakantie, gaat hij naar de club in Amsterdam, afhankelijk van of het goed gaat voor de club. Voor Bergwijn is een Ajax-contract van vijf jaar mogelijk.

De ondertekening van de Bergwijn

Met Bergwijn aan boord maakt Ajax voor het eerst grote impact op de transfermarkt. Naast het behoud van Brian Brobbey, hoopt de club hem voor langere tijd te behouden. Binnenkort is er een ontmoeting met hem bij Ajax.

De naam van Iaix Moriba verschijnt ook op sociale media, maar het is niet duidelijk of die interesse serieus is of niet. Ajax heeft nog geen bod uitgebracht aan RB Leipzig.

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.