Cambuur is geïnteresseerd in een vleugelspeler met Ligue 1-ervaring

Cambuur is geïnteresseerd in een vleugelspeler met Ligue 1-ervaring: ook Frankrijk

SC Cambuur hoopt met de toevoeging van Amadou Traoré zijn positie te verbeteren. Leeuwarders zijn bezig met het bereiken van een deal om de twintigjarige speler uit Guinee te contracteren, bevestigt technisch manager Foeke Booy van de club.

Cambuur is geïnteresseerd in een vleugelspeler met Ligue 1-ervaring
Cambuur is geïnteresseerd in een vleugelspeler met Ligue 1-ervaring

Andere details

Op uitnodiging van Cambuur brengt Traoré een bezoek aan Leeuwarden. Momenteel heeft hij geen transferovereenkomst sinds hij Bordeaux heeft verlaten, een club die uit de Ligue 1 werd geslagen maar door financiële problemen naar het derde niveau zakte.

Booy gevraagd aan Leeuwarder Courant

“Onze interesse is groot, net als de interesse van sommige clubs in Frankrijk. Trainen met een persoonlijke trainer is al een tijdje aan de gang en hij is in goede vorm. We begrijpen zijn spel goed en hij is ook bekend met Ligue 1”, aldus Booy aan de Leeuwarder Courant. De spanning was er zaterdag al in Traoré, toen de club een open dag organiseerde voor aankomende spelers.

Traore

De jonge Traoré vertegenwoordigde Bordeaux in de jeugdcompetitie en speelde twintig wedstrijden in de Franse eredivisie. Hij speelde vorig seizoen slechts drie keer voor het eerste elftal, waaronder één keer in de Ligue 1 en twee keer in de Coupe de France.

Ander transfernieuws is hieronder te lezen:

  1. Savinho is klaar met zijn medische keuring en wordt vrijdag gepresenteerd door PSV
  2. Doelman De Fockert keert terug naar keepen

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.