Bizar

Bizar: Trainer weggejaagd op persconferentie door ultras

Albert Riera werd maandag voorgesteld aan de leiding (coach) van de Sloveense Olimpija Ljubljana, maar het ging niet volgens plan. Terwijl hij een persconferentie hield, merkte de voormalige ster van Liverpool dat hij werd weggejaagd door zijn eigen ultras.

Bizar
                     Bizar

Olimpija-supporters

Meerdere supporters van Olimpija zijn boos dat de Sloveense directie Robert Prosinecki de afgelopen week buiten beschouwing heeft gelaten. Hij verwees naar het management van de club als ‘leugenaars’.

Riera lijkt het al verpest te hebben en is er niet in geslaagd om in zijn eentje een persconferentie af te maken. Ultras liep de perskamer binnen en begeleidde de voormalige speler van Liverpool de kamer uit. De situatie blijft onduidelijk over, hoe zij ook over Riera denken.

Hieronder nog wat nieuws:

Ajax is het volledig eens met Brobbey

Ajax slechte koop Marin boost binnen Serie A

 

Riera’s geschiedenis

De 40-jarige speelde voor Espanyol, Bordeaux, Manchester City, Olympiakos, Liverpool en Galatasaray. Als assistent-coach werkte hij voor laatstgenoemde organisatie.

Bij Olimpija kreeg Riera voor het eerst de kans om zich te bewijzen, maar als gevolg van de ultras zullen we moeten afwachten wat er daarna gebeurt.

Over drie dagen speelt Olimpija zijn eerste kwalificatiewedstrijd voor de Conference League en neemt het op tegen FC Differdange 03 uit Luxemburg, dat FC Utrecht ooit uitschakelde uit de Europese competitie.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.