Midtsjö
|

AZ meldt Midtsjö-nieuws: transfer Noor is goedgekeurd

Om zijn transfer naar Galatasaray af te ronden, is Fredrik Midtsjö naar Turkije gevlogen om de transferprocedure af te ronden. Dat meldt AZ via de clubkanalen. Volgens berichten kost Midtsjö de Alkmaarders bijna 3,5 miljoen euro.

Midtsjö
Midtsjö

Kan Midtsjö weg bij AZ?

Midtsjö zal hoogstwaarschijnlijk binnen een week vertrekken bij AZ, zo bleek de afgelopen week. Er circuleert ook nieuws over de Noorse middenvelder, van de nummer 5 van Nederland: hij heeft toestemming gekregen van de club om naar Istanbul te reizen. Daar kan door Midtsjö een overdrachtsovereenkomst worden getekend.

AZ oogpunt

Daarom zal AZ de 28-jarige Scandinavië waarschijnlijk niet laten zien als ze spelen tegen Dundee United in de Conference League. Afhankelijk van hoe het gaat, kan Midtsjö misschien zijn debuut maken in de eerste competitiewedstrijd van Galatasaray, tegen Antalyaspor. Over een week vindt die wedstrijd plaats.

Verslag Noorse media

In Noorse media is al gemeld dat het AZ nog zo’n 3,5 miljoen euro over heeft na de international. Het is vijf jaar geleden dat de club €1 miljoen overhandigde in ruil voor Midtsjö van Rosenborg BK. De begeleider werd in de loop van de tijd opgenomen in het team van AZ en ontwikkelde zich gaandeweg tot een waardevol lid.

Hieronder lees je meer Transfernieuws en ook Nederland nieuws:

  1. Nicolai Jörgensen Gekoppeld Aan Vitesse
  2. Cambuur Is Geïnteresseerd In Een Vleugelspeler Met Ligue 1
  3. Feyenoord Wil Stengs Opnieuw Adopteren Voor Nederland

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.