Ajax slechte koop Marin boost binnen Serie A

Ajax slechte koop Marin boost binnen Serie A, brengt meer naar Amsterdam’

Razvan Marin-overdracht

Razvan Marin zal naar verwachting opnieuw worden overgedragen. Volgens Gianluca Di Marzio is naar verluidt de Roemeense middenvelder, die er niet in slaagde bij Ajax te slagen, akkoord gegaan om Cagliari te ruilen voor Empoli.

Ajax slechte koop Marin boost binnen Serie A

Cagliari en Empoli dealen

Cagliari en Empoli hebben een huurovereenkomst getekend, zo blijkt. Als Marin het goed doet, kan het bedrijf hem mogelijk permanent overkopen voor zeven miljoen euro. In de loop van twee seizoenen speelde hij bij Cagliari. De Italiaanse club viel onlangs uit de Serie A. Empoli zakte in het seizoen naar de veertiende plaats.

Marins geschiedenis

Het afgelopen jaar speelde Marin voor AC Milan, kampioen Italiaans voetbal, en Olympique Lyon, een team onder leiding van Peter Bosz. Zijn carrière in Italië begon in 2020 nadat hij voor zo’n tien miljoen euro van Ajax naar Cagliari werd getransfereerd.

Als onderdeel van de deal zou Amsterdam een ​​percentage van de transfersom uit de deal ontvangen als de speler in de toekomst zou worden getransfereerd.

laatste woorden

Er was een probleem met Marin bij Ajax: een eerste start werd hem gegeven door ten Hag in de basiself, maar de middenvelder wisselde van Standard Luik gewogen en bleek onvoldoende voor hem om in het spel te zijn.

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.