Mohamed Ihattaren
|

Ajax is nog niet klaar: Vanenburg leidt Ihattaren weer op training

De toekomst van Mohamed Ihattaren lijkt somber voor Ajax, maar er is hoop voor de club Amsterdam. Door de landskampioen is bekend gemaakt dat de twintigjarige spelmaker gecoacht blijft worden door de voogdij van Gerald Vanenburg.

Mohamed Ihattaren
Mohamed Ihattaren

Ihattaren volgt een specifiek programma voor hem

Als onderdeel van zijn geïndividualiseerde training werkt Ihattaren samen met de techniektrainer, met wie hij sinds januari ook contact heeft. Bijgestaan ​​door Vanenburg verleidde Ihattaren zijn overstap naar Ajax en voegde hij zich tijdens de repetitie kort bij het team van Alfred Schreuder, waarna de situatie weer slecht werd.

Op basis van de NOS

Het is volgens de NOS onmogelijk om precies vast te stellen hoe de situatie op dit moment is en het is ook niet waarschijnlijk dat de situatie op korte termijn zal veranderen. Ajax is in ieder geval van plan om met hem samen te blijven werken. “Het is nog onduidelijk wanneer hij terug kan komen”, meldt de omroep. “Onze organisatie geeft geen informatie over wat er met hem is besproken.”

Het huurcontract van Ihattaren loopt bijna af

Dit jaar loopt de huurovereenkomst van Ihattaren eind december af. “Minimaal twee weken voor die tijd is het van belang dat Ajax Juventus informeert over de mogelijkheid tot koop onder de huurovereenkomst”, aldus de Amsterdammers.

Hoe moet een club omgaan met de situatie van een verhuurspeler die nauwelijks wordt gebruikt en een aflopende overeenkomst heeft? Er is geen beperking op de uitweg, stelt de NOS.

Bekijk hieronder het laatste nieuws van Ajax en Nederland:

  1. AZ Zegeviert Op Zeer Saaie Avond Voor Nederlands Voetbal
  2. Relaties Ajax Gespannen, Selectie Ongelukkig Met Antony, Kudus En Lvarez

 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.