Brobbey
|

‘Ajax is het volledig eens met Brobbey, echter staan ​​de twee clubs nog erg ver uit elkaar’

Inhoud

Brian Brobbey

Ajax lijkt Brian Brobbey te pakken te krijgen, maar RB Leipzig kan de transfer nog uitstellen. Hoewel de Duitse club niets meer vraagt ​​voor de twintigjarige spits, ligt die nog ver onder de prijs die de Amsterdammers bereid zijn te betalen.

Brobbey
                                                                                      Brobbey

Telegraaf verslag

Volgens de Telegraaf is dat wel het geval. Vrijdag bleek dat Brobbey naar Ajax zou gaan, en uit berichten blijkt dat hij de club persoonlijk steunt.

Ondanks dat hij twintig jaar oud is, heeft Ajax ermee ingestemd hem voor een lange periode vast te leggen tot de zomer van 2027. Toch blijft één obstakel de landskampioen in de weg staan, die van de vraagprijs van Leipzig.

Welke Duitse club wil?

Volgens berichten zou de Duitse club 25 miljoen euro willen voor de keeper, een bedrag dat het verschil tussen de vraagprijs en het bod van Ajax (zo’n 15 miljoen euro) enorm maakt. In dit geval is Ajax niet bereid het bod met zo’n ruime marge te verhogen, waardoor het aannemelijk is dat beide clubs nog in onderhandeling zijn.

“Pas als Leipzig bereid is zijn vraagprijs fors te verlagen of als er een doorverkooppercentage wordt vastgesteld, kan de overdracht plaatsvinden”, aldus De Telegraaf.

Het lijdt geen twijfel dat Brobbey niet van plan is terug te keren naar Leipzig. Het afgelopen half jaar huurde Robbey in Amsterdam en heeft hij de wens uitgesproken om bij Ajax te blijven.

Robbey maakte destijds indruk op het team en speelde een sleutelrol bij het veroveren van de 36e landstitel van het team vanuit Amsterdam.

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.